Про українську красуню Оксану Баранецьку з Івано-Франківська, що стала фіналісткою конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2019", скоро знатиме вся країна. Про те, що вона потрапила до фіналу, дівчина повідомила на своїй сторінці в мережі.

Фінал заплановано на 24 жовтня в Києві в "Fairmont Grand Hotel", де позмагається ще 20 дівчат.

"Я щиро вдячна кожному з вас, хто вірив в мене, хто підтримував мене. Емоції, коли мрії стають реальністю, не описати словами", — написала Оксана Баранецька.

Дівчині 24 роки, вона пропагандує здоровий та активний спосіб життя. Захоплюється психологією та співом, а також працює ведучою весільних церемоній. Для Оксани, брати участь у конкурсі краси не вперше, раніше дівчина вже займала призові місця в подібних змаганнях.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кожна з конкурсанток достойна перемоги. Переможниця конкурсу повина володіти не тільки зовнішньою, а й внутрішньою красою і гармонійно поєднювати ці якості в собі. Увійшовши у фінал, маю наміри гідно представити Прикарпаття та довести те, що любов, краса та доброта здатні змінити світ", — зізнається красуня із Івано-Франківська.

Красуню привітали не тільки рідні, а підписники, побажали перемоги та менше нервувати.

Нагадаємо, ось хто "посуне" Джолі і Портман: юна франківчанка стала Мініміс Світу, пишається вся Україна

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Міс Україна 2019" Маргарита Паша втекла від мовного скандалу у райське містечко: "Відчепіться вже"

Також Знай.ua писав про те, що "Міс Україна 2019" Маргарита Паша показала ідеальну талію у тонкому халатику: "Божественна"