В Івано-Франківську поступово тепліють батареї, бо від сьогодні в місті почався опалювальний сезон. Про це повідомив Руслан Гайда, заступник міського голови.

Тепло з'явилося вже у п’яти медичних закладах, серед яких пологовий будинок, обласна та міська дитячі лікарні, центральна міська лікарня та геріатричний пансіонат, ще 4 жовтня.

Сьогодні, 8 жовтня запустять 14 котелень, обіцяють тепло у 324 будинках, 13 закладах освіти та декількох медичних закладах. Завтра планують запустити ще 9 котелень, а 10 жовтня - 4 котельні.

У СТЕКу запевняють, що котельні всі готові до запуску, тому всі, кого вони обслуговують відчують тепло в своїх будинках.

Особливо контролюватимуть запуск тепла в школах.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, "Питання здорового глузду": Садовий поставив хрест на мріях львів'ян про теплі батареї

Як повідомляв раніше Знай.ua, термометри в морозилку? Вінничанам пообіцяли ввімкнути опалення, але є нюанс

Також Знай.ua писав про те, що на Франківщині стартував опалювальний сезон, але пощастило не всім: кому доведеться мерзнути до середини жовтня