Говерлу підкорить група людей із 100 осіб. Її склад досить незвичайний, в ній будуть люди з пересадженими органами, їхні рідні, люди, що поділилися своєю ниркою, лікарі-трансплантологи, громадські активісти та журналісти.

Ірина Заславець, організатор цього проекту розповіла, що ідея створення була заснованна на тому, щоб відчувати себе вільними, соціально активними та фізично витривалими не дивлячись на те, що вони пережили таку складну операцію.

Сьогодні, в Україні близько 1 500 пацієнтів живуть з пересадженими органами. А в черзі близько 5 000 українців на трансплантацію. Наша країна не піклується про таких громадян та їх адаптацію після операції.

Учасники акції закликають жертвувати органи у разі смертей їх рідних, адже цей широкий жест може подарувати комусь нове життя.

Нагадаємо, франківчани оголосили війну свинству в Карпатах: як танули гори сміття, - надихаючі кадри

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, гора сміття заввишки Говерлу: вінничанка встановила рекорд свинства, - ви повинні це бачити

Також Знай.ua писав про те, що несли в швидку на руках: молода киянка жорстоко покалічилась у Карпатах