В Івано-Франківську близько 50 тисячі господарств та сім сотень не побутових підприємств (садки, школи) можуть залишитися без тепла.

Причиною цього є не укладені договори з постачальниками газу. Це теплопостачальники з Богородчан, Галича, Надвірної та Яремче.

“Споживач має право відбирати природний газ виключно за умови, якщо він закріплений в реєстрі будь-якого з постачальників. З 10 – 15 жовтня споживачі мали би подати тепло до домівок”, –повідомив Віктор Кедик, комерційний директор "Івано-Франківськгазу".

В постачальників є час до початку жовтня, коли їх дані внесуть до реєстру має пройти доба. Причиною таких затримок може бути ціна, яка є до всіх підприємств змінною.

Тому всіх, хто не поспішає укладати договір адміністрація просить поспішити, щоб не довелося мерзнути.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, дніпряни, заражайте гаджети: кому доведеться сидіти без світла

Як повідомляв раніше Знай.ua, погода на початок тижня: Україну полонить холодний дощовий фронт

Також Знай.ua писав про те, що Виктор Медведчук рассказал, что нужно сделать, чтобы существенно снизить цену на газ