На Прикарпатті міграційна служба виявили громадянина Азербайджану. Він деякий час ухилялися від судового рішення про повернення на свою батьківщину. Інформує Державна міграційна служба України в області.

"37-річного незаконного мігранта відразу доправили до суду, де було ухвалено рішення про його примусове видворення з України з подальшою забороною в’їзду протягом найближчих 5 років. Для забезпечення примусового видворення правопорушника працівники міграційної служби і поліції супроводили громадянина Азербайджану до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно знаходяться на території України”, – йдеться в повідомленні.

На порядку денному ще одна депортація, зокрема примусове видворення 33-річного громадянина Грузії. Чоловік звільнився з виправної колонії на Франківщині, але так і не поспішає повертатися додому.

“Чотири роки тому він був засуджений за вчинення в Україні низки грабежів і крадіжок. Судячи з характеристики, під час перебування у місцях позбавлення волі засуджений зарекомендував себе людиною, не схильною до законослухняності. На цей час він втратив законні підстави перебувати на території України, відтак його було примусово видворено за межі України в одному з пунктів перетину державного кордону. Цій особі заборонено відвідування України на 5 років”.

Прикарпатті влаштувала справжнє полювання на іноземних громадян без громадянства і вже понад 200 людей, які порушили правила перебування на території України притягнули до відповідальності.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нагадаємо, в Маріуполі бойовика "ДНР" відправили у саме пекло: "Мені страшно, мама у всьому звинувачує..."


Як повідомляв раніше Знай.ua, з'явилося повне відео втечі ізраїльського наркобарона, і воно шокує: СБУшник подав знак


Також Знай.ua писав про те, що Європа змінить правила і вартість отримання шенгенських віз: що робити українцям