У Франківську мешкає семирічний хлопчик Владик. Він має мрію - хоче стати справжнім поліцейським.
Він захоплюється роботою поліцейської служби. Старається відвідувати всі заходи на яких присутні правоохоронці. Для хлопчика вони справжні герої. Він дуже давно мріяв побувати у гостях у поліцейських. Тож останні виконали його мрію.

Владислав, коли прийшов у гості до начальника Головного управління поліції в Івано-Франківській області, впевнено заявив: «Коли я виросту – я точно стану поліцейським, буду допомагати й захищати людей! 100 %».

Володимир Голубош подарував хлопчику форму юного поліцейського. Для того, щоб Влад краще ознайомився з роботою поліцейського відділу. Юнак цілий день провів разом із поліцейськими: тренував собак в кінологічному центрі, патрулював вулиці міста з велопатрулем, займався з поліцейськими спецпідрозділу, був головним в екіпажі патрульних.

"Радіємо, що здійснили таку маленьку, але таку важливу мрію Владика. Ми хочемо, щоб діти довіряли поліції й знали, якщо їм буде потрібна допомога — поліцейські обов’язково допоможуть й зможуть захистити!", - кажуть в поліції.

Як повідомляв раніше Знай.ua Поліція б'є на сполох через викрадення дітей: вісім тисяч зникли, сотні – убиті

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав Знай. ua Скрутили і віднесли в парк: дивне затримання під Верховною Радою в перший день роботи

Раніше на Знай.ua За що насправді затримали Гримчака: у мережі спливла шокуюча правда - справа Євромайдану