Зник і не виходить на зв'язок. Родина розшукує Андріяшка Андрія Анатолійович, 26.03.1984р.н., котрий мешкав у м.Коломия Івано-Франківської області.

Чоловік ще в минулому році поїхав на заробітки. Востаннє він телефонував 21 серпня 2019 року близько 17 години та повідомив своїй родині, що збирається їхати з Німеччини до Польщі (близько 22 години мав бути в Гданську), потім повернеться додому в Україну.

З того часу чоловік жодного разу не давав про себе знати. Прохання, якщо хтось його бачив чи володіє будь-якою інформацією, щодо даної особи чи його місця знаходження, повідомити в п/п або в поліцію.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадуємо, якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, надзвичайної ситуації, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, побачили підпал або пожежу, не зволікайте, телефонуйте за номером 101, 102, 103.

Як повідомляв раніше Знай.ua Слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко у Львові зникла дитина: шукають другу добу, надія тане

Як писав Знай. ua Харків'янка втекла з дому в капцях: шукають 4 дні, надія тане

Раніше на Знай.ua Крихітний труп у валізі: під Чернівцях сталася моторошна історія, фото 18+