У Калуському районі, після створення ОТГ, усі ближні школи об'єдналися і було створено Новицький ліцей, де усі одинадцяті класи мають паралелі.

"У цьому навчальному році в Новицькому навчально-виховному комплексі починається не лише радісна святкова лінійкама. Тут складають розклад уроків, а також – чергувань учителів на недобудованому спортзалі. Тривога недаремна: в котловані між зведеними бетонними стінами вже виросли дерева. Ми дуже переживаємо, що школярі можуть упасти і травмуватися", - переживають місцеві мешканці.

Михайло Срібняк, що є головою Новицької ОТГ, розповів, що роботу над будівництвом спортивного залу було розпочато ще в 2011 році.Завдяки співфінансуванню з обласного та районного бюджетів заклали фундамент. Торік за кошти з обласної казни добудували до школи два класних приміщення. На цьому все завершилося.

Зауважимо, що під час робочої поїздки Калуським районом голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль, народні депутати Едуард Прощук та Олег Марусяк, депутат облради Михайло Якимчук, очільники Калуського району Іван Данів і Віктор Гільтайчук обговорили з керівниками трьох ОТГ району нагальні питання. Серед них – і добудову спортзалу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але чи добудують його у цьому році наразі невідомо.

Як повідомляв раніше Знай.ua Унікальна виставка Body Worlds вже у Києві: українці можуть подивитися на себе "зсередини"

Як писав Знай. ua З 1 вересня українські школярі зможуть навчатися вдома: як це зробити

Раніше на Знай.ua 1000 гривень за кросівки - і це тільки початок: зібрати дитину до школи тепер на 50% дорожче, що скільки коштує