Чергова пожежа у літньому оздоровчому таборі.
У останній день літа на території дитячого лікувально-оздоровчого табору "Сокіл" сталася пожежа. Коли її погасили, то серед уламків, рятувальною службою було виявлено тіло 17-річного хлопця.
Іван Олійник, що є слідчим управління національної поліції говорить, що причиною пожежі стало замикання електропроводки. Саме через це і сталася пожежа.

“Незаконно було встановлено електроживлення вказаної прибудови. Речові докази з тіла зібрали для судово-медичної експертизи. Ще буде призначено ряд пожежо-технічних експертиз з метою необхідності встановлення причини пожежі та самого нещасного випадку, який стався. Відкрито кримінальне провадження. У цьому приміщення виявили предмети побуту, тому, ймовірно, хлопець там і проживав. Як вдалося дізнатися під час опитування свідків, коли почало горіти, хлопець забіг всередину. Там, швидше за все, його вразило струмом”, – коментує Іван Олійник.

Якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, надзвичайної ситуації, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, побачили підпал, повідомте за номером 101, 102,103.

Як повідомляв раніше Знай.ua "Табори для відпочинку": бойовики нажахали єдиним курортом "ДНР", фото

Як писав Знай. ua Трагедія в "Вікторії" нічому не навчила, вирішили "ризикнути": у таборі смерті знову відпочивають діти

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше на Знай.ua Згоріла живцем уся сім'я: сумчанин втратив в "Токіо стар" дружину і дочку