Покупки в супермаркеті можуть виявитися не дуже приємними - особливо, якщо адміністрація магазину не стежить за термінами придатності товарів і ігнорує санітарні вимоги.

Навіть свіжі на вигляд овочі та фрукти можуть зберігатися з тим товаром, якому вже давно відправитися на смітник. Про один з таких інцидентів розповіли очевидці в телеграм-співтоваристві "Чорний список".

Як повідомляється, мова йде про магазин дрібного опту Всеукраїнської мережі "Metro", який розташований в Одесі за адресою Миколаївська дорога, 307/1. Там в ящику зі свіжими лимонами покупці виявили абсолютно згнилий фрукт, ретельно загорнутий в пакувальний папір.

"Свіжі лимончики в #Metro на Миколаївській дорозі, 307/1. # Одеса", - обурюється в описі до фотографії автор повідомлення.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У коментарях відзначають, що в цьому супермаркеті завжди спостерігалося не найкраще ставлення до чистоти і свіжості асортименту.

Магазин, скріншот: YouTube
Магазин, скріншот: YouTube

"Метро на Лузанівці дуже збиткове", - коментують місцеві жителі опублікований знімок.

"І? Де сенсація?", - не розуміють, в чому причина обурень, інші читачі сторінки.

Як повідомляв портал Знай, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також Знай писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму