Актриса театру і кіно а також Учасниця жіночого кварталу Ірина Сопонару не перестає радувати шанувальників новими кумедними фото.

У своєму Instagram артистка виклала фото, де вона в простому джинсовому костюмі, кепці і в кросівках сидить на візку для багажу в готелі. "Цінний вантаж" - підписала своє фото актриса.

Пост актриси, скрін instagram irinasoponaru
Пост актриси, скрін instagram irinasoponaru

Фото вийшло кумедним. Продумана поза, міміка і декорації зробили фото веселим і з ноткою гумору. Втім, іншого від Ірини Сопонару ніхто і не чекав. Дівчина володіє прекрасним почуттям гумору, і може знайти щось забавне у всьому, навіть у звичайному візку. Вона володіє незвичайною фантазією і харизмою. Тому що б вона не робила, все виходить на висоті. А фото дійсно заслуговує на увагу, навіть якщо відкинути гумористичну складову. Ірина красива, фотогенічна дівчина, яка вміє правильно підібрати образ і локацію, а також подати себе, щоб кадр вийшов на висоті.

А ви б зраділи, якби в ваш номер доставили такий вантаж? Більшість коментаторів сходяться на думці, що вони були б зовсім не проти, якби подібний багаж опинився біля дверей їх номера: "Безцінний", " Багаж в мій номер!) ", "Карколомне тіло Ірина у Вас", "дуже крута золота коса", "Одна з улюблених українських актрис" - пишуть захоплені фанати актриси.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "дружину" Юрія Ткача Ірину Сопонару підловили на спокушанні: "Запалюються душі"

Також "Знай.иа" напівоголена Ірина Сопонару похвалилася ідеальною фігурою, мрія багатьох: "Заразка не перестає спокушати"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" сховалася заради ніжності з колегою в тіні: "Сексі"