Осінь увірвалася до українців просто в будинки, де поки ще немає опалення, але є "розконсервовані" зимові речі. Температура настільки низька в кінці вересня, що змушує українців спати поменше і тікати на вулицю, щоб ловити останні сонячні промені і можливо, навіть виїхати подалі від своїх "печер" в ліс по гриби. А гриби потрібно консервувати, так само, як і інші овочі.

Спеціально для наших читачів ми знайшли цікавий ролик, який допоможе налаштуватися на процедуру консервації в домашніх умовах.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету на каналі ICTV, який вже доступний в мережі YouTube.

Консервація, скріншот: YouTube
Консервація, скріншот: YouTube

Не секрет, що українці люблять робити заготовки на зиму. Хтось робить це з задоволення, інші - заради виживання. Журналісти показали глядачам вельми цікавий рецепт приготування сливової добавки до м'яса і риби.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Консервація, скріншот: YouTube
Консервація, скріншот: YouTube

Консервація, скріншот: YouTube
Консервація, скріншот: YouTube

"Робимо сьогодні приправу до м'яса - вона зі слив. Смачна вона як до м'яса, так і до риби. Беремо 2,5 кг слив, три головки часнику, цукор, сіль, чорний перець, куркуму і за бажанням, сушені трав'яні приправи. Часник зі сливами перебиваємо в блендері, ставимо на вогонь, додаємо приправи, сіль і цукор за смаком. Чекаємо поки знову закипить, потім настає момент закручування", - розповідає журналіст.

Консервація, скріншот: YouTube
Консервація, скріншот: YouTube

Далі підійшов головний процес - закачування банок або безпосередньо консервація:

Раніше повідомляли, рецепт смачної бурякової ікри: гостра і соковита.

Як повідомляв Знай.uа, домашнє вино з рису і варення: оригінальний рецепт п'янкого напою всього з 3 складових.

Знай.uа писав, ароматне виноградне варення з перцем - знахідка для гурманів і ласунів.