Наприкінці серпня на каналі "Україна" стартувало грандіозне шоу "Співають всі", яке чекали тисячі українців. Сотня зіркових суддів вирішуватиме долі талановитих учасників, але вирішальне слово залишиться за головним експертом проекту - Наталією Могилевською.

Як відомо, глядачам вже показали 4 випуски "Співають всі", і судячи з коментарів і зібраних лайок в соцмережах, українцям дуже сподобалася концепція і розвиток подій на шоу.

На офіційній сторінці проекту розмістили короткий фрагмент з 5-го випуску. У кадрі глядачам показали реакції суддів на нового учасника, який прийшов спробувати удачу на таку велику сцену.

На відео співачка Jerry Heil широко відкриває рот від подиву, а телеведуча Олена Філонова голосно плескає в долоні, і вигукує ім'я відомого українського танцюриста Влада Ями. Дійсно, за образом і параметрами фігури учасника, можна припустити, що на шоу з'явився саме він.

"П'ятий випуск шоу "Співають всі" наступної суботи, 25 вересня, о 21:00", - поінформували глядачів у публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, на шоу "Співають всі" помітили двійника Олега Винника: "Дуже красивий тембр"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Приходько після скандалу на "Співають всі" знайшла заспокоєння в склянці: "І такою буваю..."

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська видала несподіване зізнання учаснику шоу "Співають всі": "Заміж без сумніву"