Нашим читачам варто розповісти дуже цікаву історію, про те, як відома аргентинська танцівниця Синтія Фернандес вирішила підкорити політику і виборців пишними формами.

Так, кандидат до місцевого парламенту, а за сумісництвом супермодель і акторка, Синтія Фернандес представила запальний передвиборчий ролик, вирішивши привернути увагу п'ятою точкою.

Про це стало відомо завдяки відео Синтії в Instagram і новому сюжету "твій день" на каналі 1+1 в мережі YouTube.

Синтія Фернандес, скріншот: Instagram
Синтія Фернандес, скріншот: Instagram

Синтія підкреслила, що на таку провокаційну кампанію її підштовхнуло бажання позлити своїх хейтерів. Разом з тим, вона каже, що жодним чином не недооцінює адекватність молодого покоління, а також, що її кампанія не ставить за мету заручитися підтримкою любителів самозадоволюватися.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Синтія Фернандес, скріншот: Instagram
Синтія Фернандес, скріншот: Instagram

"Подивимося правді в очі, ніхто не голосуватиме за вас, тому що у вас класна дупа, і ви їм подобаєтеся", — написала вона.

У програмі "Твій день" танець Синтії встиг прокоментувати один з найвідоміших танцюристів і хореографів України Влад Яма, а також за сумісництвом і ведучий даної програми, але цього разу він був на зв'язку з дому.

"Танець мені сподобався, і насправді продюсерам "Танців з зірками" я вже не перший рік кажу, що нам не вистачає політиків, поки вони мене слухають. Танець прекрасний, Це осінь по-гострому. І найкраще - що це правдиво", - заявив Влад Яма.

Раніше повідомляли, Володимир Остапчук зміг втілити мрію з новою дружиною: "народять" наступного року.

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров.

Знай.uа писав, Оля Полякова взялася відгодовувати розведеного Дзідзьо, Slavia такого не робила: "Зайчик".