Вже цього року можна буде розмитнити євробляхи в електронному режимі. Про це повідомляє портал Вести.

Так Кабмін розгляне постанову "Про реалізацію експериментального проекту з митного оформлення окремих транспортних засобів", яка передбачає прискорення процедури оформлення транспорт, використовуючи онлайн.

Документ говорить, що з 2 грудня 2021 року по 31 Серпня 2023 здійсниться спеціальний експериментальний проект. Він передбачає прискорення оформлення автобусів, машин, самохідних машин, мотоциклів, причепів, мотоколясок і мопедів. Координатор даного проекту-Міністерство цифрової трансформації.

Євробляхи, фото: Unian
Євробляхи, фото: Unian

Для того щоб оформити євробляху, потрібно мати при собі реєстраційних документ, а також документ, що підтверджує особу та інформаційний код. Все це слід подати в електронній формі, в тому числі за допомогою додатка "Дія".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Митні платежі зарахують в автоматичному режимі. Їх оплата може здійснюватися через фінансову установу або платіжні системи протягом десяти днів. Після цього можна буде завершити оформлення ввезеного ТЗ в автоматичному режимі.

Раніше повідомляли, Україна на порозі "жовтої зони" карантину: доктор Комаровський пояснив, наскільки здатна захистити медична маска.

Як повідомляв Знай.иа, доктор Євген Комаровський і футбольний коментатор Віктор Вацко помірялися "грибним урожаєм": "Головач гігантський".

Знай.иа писав, у вас є 30 хвилин, щоб врятувати життя: в яких випадках треба негайно викликати швидку.