Раміна Есхакзай попросила пораду у шанувальників. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська блогерка, авторка і авторка проекту" ходять чутки", а також одна з ведучих на шоу Танці з зірками і екс-наречена відомого співака Віталія Козловського Раміни Есхакзай є неймовірно досить відомою особою в нашій старні. На її офіційній Instagram-сторінці більше 260 тисяч фоловерів.

15 вересня вона опублікувала пост в соціальній мережі. Справа в тому, що сама Раміна просила контакти хорошого гінеколога в столиці. Після цього вона опублікувала варіанти лікарів у столиці.

Пам'ятаєте, я просила у вас контакти хорошого гінеколога ?) Ділюся вашими рекомендаціями 🙌 🏻 сюди помістилося не все. Тому пишіть коментарі, щоб інші могли потрапити до хорошого лікаря
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фоловери також почали публікувати в коментарях свої варіанти, а хтось просив контакти відмінного лікаря в інших українських містах.

Нагадавши, жарт на весіллі коштував шаферу дружби молодих. Коли справа доходить до виступу шафера на весіллях, є тонка грань між розповіддю кумедних анекдотів, яких очікує натовп, і занадто далекосяжними зауваженнями.

Також ми писали, що, Jerry Heil "вискочила заміж" прямо в басейні: "батьки в шоці".

Також портал Знай.uа повідомляв раніше таємниці справи Гонзадзе, помилування і наймолодша арештантка: колишня Козловського Раміна показала, як живуть довічно ув'язнені.