Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина часто ділиться моментами з особистого життя. А також, щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 гр.

Віктор Павлік та Катя Репяхова, фото з instagram
Віктор Павлік та Катя Репяхова, фото з instagram

Цього разу молода мама поділилася з шанувальниками радісною новиною - їхньому синові виповнилося 3 місяці. Катя зізналася, що час летить дуже швидко і вона не може повірити в те, що Михайло вже такий дорослий. Зараз хлопчик важить 7,350 кг, а його зріст 65 см.

Також, мама поспішила похвалитися досягненнями сина, на сьогоднішній день він впевнено тримає голівку, усвідомлено розглядає предмети навколо себе, тягне ручку до іграшок і сам може лежати і розглядати іграшки 30-40 хвилин.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Рівно рік тому в мені зародилося нове життя", - написала Катерина.

Користувачі соцмережі дружно привітали маленького Михайла з особливим днем і побажали йому всього найкращого.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Віктор Павлік поностальгував за часами, коли Катя Репяхова була вагітна: "Останній безтурботний вечір"

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Репяхова вже планує збирати речі: "У будь-який момент...."

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова зізналася в коханні, але не Віктору Павліку: "Кожен день зі мною"