Дружина відомого українського музиканта, співака і підкорювача дамських сердець, виконавця хіта "Город зеленого цвета" Віктора Павліка 27-річна Катерина Репяхова, яка нещодавно народила зірці синочка, розповіла шанувальникам про нову "мету". Катя вже збирає речі у відпустку, яку проведе в Одесі.

Так, Катерина заявила, що завжди мріяла про таку свободу - сісти в своє авто і поїхати куди захочеться.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Репяхової в мережі Instagram.

Публікація Катерини Репяхової, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Репяхової, скріншот: Instagram

"А ми завтра в Одесу. Люблю своє життя за свободу. Це те, до чого я прагнула завжди. Зібрати речі в будь-який момент, сісти в свою машину і поїхати до моря...", - пише Катерина Репяхова.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Можна помітити той факт, що Катя Репяхова виявила у себе в архіві фотографію біля морського порту, і швидше за все, це саме одеське узбережжя. Тут Катя позує в білосніжному піджаку з закритими очима, підвівши руку до голови, як це зазвичай роблять популярні блогерки, коли їм нікуди дівати свої кінцівки.

Віддані шанувальники Катерини і Віктора Павліка вже встигли поставити кілька тисяч лайків, а також почали активно ділитися коментарями з компліментами: "Хорошої дороги", "Щасливої дороги", "Добре вам з'їздити!!!", "В Немо?", "Приємного відпочинку, в нашій Одесі !!!", "Там холодно вже!)))".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Катя Репяхова відгуляла за себе і за маму: Віктор Павлік "закохався" у власну тещу.

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова показала, як сильно кохає Віктора Павліка: змусила робити це на камеру.

Знай.uа писав, Катерина Репяхова залишила Віктора Павліка і маленького сина заради своїх забаганок: "Не можу вже".