Пропонуємо рецепт яблучної аджики, який може зробити кожен. Відповідний пост з'явився на телеграм-порталі домашня консервація: варення, заготовки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВже щосили почався дачний сезон і незабаром городники будуть збирати свій урожай. Але, як правило, українці звикли садити різних овочів більше, ніж можуть з'їсти за сезон.
Пропонуємо відмінний і швидкий рецепт домашньої аджики з яблук з солодкуватим і пекучим присмаком, яку дозволяє зробити відмінний рецепт популярного соусу.
Інгредієнт:
- Помідор-2 кг;
- Перець болгарський — будь-який-краще червоний) - 1 кг;
- Яблуко — з кислинкою) - 500 г;
- Морква-500 г;
- Часник — 200 г;
- Гіркий Перець (не любите пекуче, кладіть менше) - 100 г;
- Олія соняшникова — 1 склянка;
- Перець чорний (за смаком);
- Сіль (за смаком).
Алгоритм приготування
- Очистити всі овочі (морква і яблука очистити від шкірки).
- Все перекрутити на м'ясорубку (можна подрібнити в блендері), додати сіль, чорний перець, соняшникову олію і варити 2, 5 години, періодично помішувати.
- Закочувати в стерилізованих банках або закрити капроновими кришками.
Нагадаємо, огірочки на салат і заготовити на зиму: як правильно поливати овоч, щоб урожай здивував всіх. Правила успішного вирощування огірків
Як повідомляв портал Знай.ua, цибуля в суп і під сальце: як врятувати урожай від гнилі за допомогою сірників. Як за допомогою сірників уберегти цибулю від хвороб і гнилі
Також Знай.ua писав, черви будуть тікати з малини як ошпарені: диво-засіб для порятунку ягід