Українських телеглядачів в День незалежності, 24 серпня, канал "Україна" порадує великим концертом. В ефірі прозвучать 30 легендарних пісень, які радували всіх наших співвітчизників протягом цих десятиліть.

Улюбленець мільйонів, співак Олег Винник розповів, який сюрприз приготував для глядачів, а також коли відчуває себе абсолютно щасливим.

Олег Винник, фото: телеканал "Україна"
Олег Винник, фото: телеканал "Україна"

На концерті «З Днем народження, Україно!» артист виконає свій хіт «Вовчиця», а також пісню Христини Соловій «Тримай», нову версію якої він презентував у гіпершоу «МАСКА».

Тоді справжньою несподіванкою для всіх глядачів стало те, що Олег Винник приховувався в образі Буйвола, адже впізнати його за голосом було просто неможливо. Але нове звучання цієї композиції так сподобалось шанувальникам, що співак вирішив порадувати нею українців у День Незалежності.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

«Після того, як ця пісня прозвучала в «МАСЦІ», мене почали запитувати про неї на радіостанціях. А я ж на шоу заспівав тільки перший куплет і приспів, повної версії не було. І я подумав – а чому ні? Гарні слова, гарна мелодія, дякую Христині Соловій за неї. І вирішив якраз для концерту до Дня Незалежності зробити її з музикантами у більш роковому стилі, на кшталт Rammstein», – розповів Олег Винник за лаштунками шоу «З Днем народження, Україно!».

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

Цього року Україна відзначатиме 30-ту річницю незалежності. Тому журналісти каналу «Україна» вирішили поцікавитись у артиста, коли він сам відчув себе незалежним.

«Буду відвертим – до сих пір я ще не той незалежний, над цим потрібно працювати. Але питання в тому, для чого це тобі потрібно. Мені здається, відповідь тільки одна: для того, щоб мати можливість вільно усьому світу подарувати свою любов. Іншого ресурсу, окрім сцени, для мене немає – тільки там я можу поділитись своїм щастям, проспівати його, донести людям ті емоції, які зроблять їх щасливими», – зазначив артист.

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, NK, Наталії Могилевської, MONATIK, Макса Барських, Ірини Білик, Артема Пивоварова, TAYANNA, Павла Зіброва, Руслани, ALEKSEEV, Анастасії Приходько, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «ВВ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Раніше повідомляли, Оля Полякова влаштує грандіозне шоу на День незалежності: підготувала дещо несподіване.

Як повідомляв Знай.uа, Винник, Полякова, Камінська, Білик, Могилевська, Цибульська заспівають для українців на День незалежності: об'єднають всі покоління.