Юрій Ткач показав, як відпочиває з родиною у вільний від роботи час. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйона шанувальників.

27 липня Юрій Ткач виставив кумедне відео, показавши, як провів сонячні літній день в колі сім'ї - разом з дружиною Вікторією та їх 6-річною донькою Лізою. Щаслива сім'я сидить у закладі і слухає джазову музику, зрідка підспівуючи.

Кожен кайфує по-своєму)))
, - назвав пост Юрій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Користувачі соціальної мережі в Instagram засипали відеозапис різними коментарями, засипавши сім'ю добрими словами або побажаннями.

Як дочка На Юрія схожа"; "чоловік і дружина схожі"; "класна сім'я, щастя вам"; "Татова дочка, щастя бажаю вашій родині
, - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.uа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.