Народний артист України і колишній ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський любить радувати шанувальників публікаціями на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,8 мільйонів чоловік.

Михайло розмістив фото і відео з урочистої події – презентації нового кліпу на пісню "синові мій", присвяченій всім синам України. Також, з нагоди відбувся акторський дебют маленького онука Єгора, він став головним героєм кліпу і зіграв роль маленького сина зірки Олександра.

У кадрі можна побачити, що захід відвідали різні знаменитості – Віктор Павлік, Павло Зібров, Діма Коляденко, які прийшли підтримати творчість артиста.

Михайло Поплавський, фото з Instagram

Віктор Павлік, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Михайло Поплавський і Павло Зібров, фото з Instagram

"Презентація нового кліпу на пісню "Сину мій" ❤️ Знятий з використанням сучасних 3D технологій: LED cube, VR, Unreal Engine 4 та інші. Кліп "Сину мій" особливий для мене. Це був акторський дебют мого онука. Його емоції – справжні, щирі та світлі.Це гімн всім Синам України!"- написав Михайло.

Нагадаємо, Михайло Поплавський вперше показав онука: копія дідуся, скоро заспіває про "Сало"

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Поплавський оточив себе щасливими студентками в мантіях: "Атакуйте"

Також портал Знай.ua писав, що Михайло Поплавський вивчив абетку з роздягненими "вчительками": "Як вам таке?"