Народний синоптик Наталія Диленко помітила, що багато батьків дають своїм дітям "бандитські" прізвиська замість звичних "зайчиків" і "сонечок".

Відповідний пост з'явився на її сторінці в соцмережі Фейсбук.

Як зазначила Діденко, левова частина батьків називає своїх нащадків бандитами, терористами або ганстерами, а якщо діти збираються в групки, то вони стають мафією.

При цьому батьки не виглядають підозріло і привертають до себе зайву увагу, як для "шпигунів", але при цьому вдало шифруються під "звичайних громадян", пожартувала Наталка Діденко.

дитячий майданчик
дитячий майданчик

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"У парку вдень гуляє багато малюків.
Не самі, звичайно, а з мамами, чи татами, чи з бабусями-дідусями, чи з нянями.
І я звернула увагу, що левова частка ласкавих характеристик-звернень до малих дітей припадає на такі слова: бандит, бандіт, терорист, гангстер, бандіто-гангстеріто, рекетир, віджав.
Якщо двоє дітей чи групка, говорять між собою про них - от мафія!
При цьому батьки виглядають досить непідозріло, мирно, навіть часом гучно галасують, привертаючи до себе зайву увагу, як на шпійонів.
Видно, не прогулювали в свій час уроки з конспірації, вдало шифруються під звичайних громадян. Молодці!
", - написала в пості Діденко.

"Логічно. Батьки - діти лихих 90-х"
"Ясочка, булочка, кицюня, ластівка, пташеня, сонечко, кошеня мамине, зайчик, золотко. Це перше, що у голову прийшло "
"....як хтось там говорив......-Все это было бы смешно, когда бы не было так грустно....."
"дети детей воспитанных на "бригаде"
"Темні люде"
"Коли чуєш, як мами! розмовляють із своїми дітлахами, стає дуже шкода тих синочків і донечок. Так грубо, голосно кричать на них, лають та обзивають, жах. Ніколи за кордоном такого не почуєте. Закони працюють"
"Ніколи не казала бандіти,мафія.Навіть "малий"і "мала" не люблю,я ж їм імена для цього давала", - коментували підписники.

Нагадаємо, раніше У Чорнобильській зоні активізувалися ягідні заробітчани: "затримуємо цілими групами"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Спека залишить українців у спокої аж до кінця тижня: синоптик Діденко передбачила різкий спад температури

Також «Знай.иа " писав, що У Києві підвищать тарифи на тепло і воду від 30 до 40%: експерти підрахували приблизні суми в платіжках