З Рівненської області прийшли доволі тривожні новини. З'явилася інформація, що на трасі недалеко від м. Радивилів (Дубенський район) сталася аварія. Пасажирський автобус, який їхав рейсом з Києва до Вроцлава (Польща), в ніч на суботу, 17 липня, перекинувся. Попередньо відомо, що водій не зміг впоратися з керуванням.

Повідомляється, що в результаті перекидання автобуса 16 пасажирів було госпіталізовано до лікарень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС.

ДТП автобуса "Київ-Вроцлав", фото: ДСНС
ДТП автобуса "Київ-Вроцлав", фото: ДСНС

"17 липня о 03 год. 45 хв. біля м. Радивилів Дубенського району на автодорозі водій рейсового автобуса сполученням "Київ — Вроцлав" (перебувало 40 осіб) не впорався з керуванням та допустив перекидання, внаслідок чого 16 осіб з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до лікувальних закладів", — повідомляють українські рятувальники.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

ДТП автобуса "Київ-Вроцлав", фото: ДСНС
ДТП автобуса "Київ-Вроцлав", фото: ДСНС

ДТП автобуса "Київ-Вроцлав", фото: ДСНС
ДТП автобуса "Київ-Вроцлав", фото: ДСНС

Як повідомляє місцевий телеканал Рівне1, автобус перекинувся в кювет. На момент ДТП в автобусі перебувало 40 осіб — всі громадяни України. Рятувальники вивели з автобуса 10 пасажирів і за допомогою спецінструменту деблокували 1 людину, яку було затиснуто між сидіннями.

Також рятувальники повідомили, що всі обставини ДТП рейсового автобуса "Київ-Вроцлав" зараз встановлюють співробітники поліції.

Раніше повідомляли, ведуча 1 + 1 Соломія Вітвіцька вийшла в ефір після ДТП відразу з лікарні: "Поставили крапельницю, шишка на лобі".

Як повідомляв Знай.uа, в результаті ДТП загинув бравий офіцер поліції: "Був професіоналом своєї справи".

Знай.uа писав, під Львовом жінка на авто влетіла під потяг - "Ігнорувала всі сигнали".