Андре Тан розповів своїм шанувальникам про ідеальний матеріал для літа. Відповідний пост з'явився на його офіційній Instagram-сторінці.

Відомий український дизайнер і модельєр активно веде свої соціальні мережі, на яких ділиться не тільки моментами зі свого особистого життя, а й корисними порадами в плані моди.

Андре Тан, фото: скріншот з відео
Андре Тан, фото: скріншот з відео

11 липня український модельєр опублікував пост на своїй офіційній Instagram-сторінці, на яку підписано 264 тисячі осіб. У ньому він розповів про те, що краще носити в літній час. З'ясувалося, що це лляні речі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Льон-ідеальний матеріал для літнього гардеробу: натуральний, дихаючий, екологічно чистий, та ще й мнеться благородно. Але виглядати в ньому ви завжди будете дорого за недорого! Традиційно льон забарвлюється в близькі до його природного кольору тони. А в тренді якраз світлі відтінки - канарковий, всі відтінки блакитного, колір Барбі
, - розповів він.

Незважаючи на те, що натуральні тканини з лена можуть сильно м'ятися, Андре Тан зазначає, що це теж є частиною моди. Особливо мова йде про прекрасну половину людства.

У цьому сезоні без лляної сукні ви просто не маєте права виходити з дому! Моделі з об'ємним рукавом в тренді, тільки остерігайтеся неактуальних фасонів. Більше прикладів в каруселі!
, - розповів український дизайнер.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.