На Прикарпатті чоловік впав у канаву і не міг самостійно вибратися з неї, через те, що його нога була заблокована у трубі. На допомогу українцю прийшли рятувальники.
Про це повідомляє пресслужба ДСНС області.
Так, стало відомо, що у понеділок, 5 липня, близько 2 години ночі, до Служби порятунку надійшло повідомлення від мешканця села Новиця Калуського району про те, що його односельчанин потрапив у стічну канаву.

Фото ДСНС
Фото ДСНС

Прибулі на місце пригоди рятувальники з'ясували, що чоловіку застряг у двохметровій канаві. Він не міг самостійно вибратися, адже його ногу було заблоковано у трубі.
Рятувальники Воєнізованого гірничорятувального загону міста Калуш о 02:17 деблокували чоловіка та витягнули на поверхню. Варто зазначити, що медичної допомоги чоловік не потребував, адже не мав ушкоджень.

Раніше повідомляли, у Львові схопили підозрюваного у вбивстві студентки: "Жили разом, любили...". Раніше 19-річну дівчину, яку розшукували у Львові знайшли мертвою.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові зниклу студентку знайшли мертвою в орендованій квартирі: копи напали на слід нелюда. Дівчина 2002 року народження вийшла з гуртожитку на вулиці Медової Печери, 36, в якому проживала.

Знай.uа писав, нетверезий водій збив двох крихіток по 6 і 7 років, не встигли повернути велосипеди: кадри з місця ДТП.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще