Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 42-річна знаменитість розмістила в соцмережі Insta Stories, на яких вона позує зі своїм сином Олександром від чоловіка Тимура Хромаєва - популярного фінансиста і чиновника при президентові Петрі Порошенку, на відпочинку в Анталії. Маша виглядає дуже свіжо і щасливо.

скріншот з Insta Stories

Варто відзначити, що подружня пара виховує двох дітей. 16 лютого 2004-го вони вітали доньку Нану, а рівно через 10 років, 25 серпня 2014-го, — сина Олександра.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна заговорила про насильство в сім'ї: "Соромно розповісти близьким". Ведуча розповіла про нову безкоштовну онлайн-платформу для жінок, які зіткнулися з насильством у сім'ї.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Маша Єфросиніна закликала українців "завести" ноги заради благородної мети: малюки чекають. Знаменитість анонсувала масштабну акцію "Твої кілометри рятують життя" , яка покликана допомогти сотням новонародженим з патологіями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна осідлала залізного коня, не кожна так зможе: "У хмарах". Маша Єфросиніна позує в несподіваному образі.

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі. Блогерка відсвяткувала в Мексиці своє 42-річчя. Телеведуча вирушила на інший континент з чоловіком Тимуром Хромаєвим.