У Франківську водій маршрутки вигнав пенсіонера з салону. Про це розповіла Ivanka Baliuk на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Одного ранку в Івано-Франколвську дівчина як зазвичай їхала на роботу на маршрутці №22 і стала свідком неприємної ситуації.

Дівчина відволіклася на телефон і зовсім не стежила за поїздкою, як раптом почула крик. Озирнувшись вона побачила, що водій сварився з чоловіком років 70, який був у масці і намагався увійти в транспорт. Однак водій з нецензурною лайкою виштовхнув його на вулицю. На щастя стоять ззаду люди встигли зловити пенсіонера і він не травмувався.

Іванка була шокована подією і вирішила з'ясувати причину конфлікту пенсіонера і водія.

"Одразу версії в голові, що могло стати причиною такого: штраф за маску - ні, тому що була маска; проїзд по пільговому - та не може бути, щоб за 6 грн так жорстоко викинути людину... не витримала, йду до водія. Питаю: "пане водій, а що стало причиною, що ви викинули чоловіка з автобуса?!"Ну і щоб довго не розсмоктувати-причиною СТАЛИ 6 гривень! Шість!!! які та людина не повинна була заплатити. А водій обґрунтував це тим, що не бути платити 40 000 штрафу (хто в курсі, що за штраф? за те, що водій з власної волі може провезти людину за пільговим без оплати?)" - написала Ivanka Baliuk.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Після цього дівчина не витримала і заплакала. Вона спробувала звернутися до людяності водія, дала йому 10 гривень і попросила в цей день провезти одну людину безкоштовно. Однак чоловік проігнорував її прохання і викинув гроші у вікно.

Дівчина розвернулася і вийшла з автобуса. Потім її наздогнав чоловік, який збирав гроші біля водія і спробував повернути її 10 гривень, на що Іванка відмовила і ще раз попросила провезти кого-небудь безкоштовно.

"Хтось скаже: Ось наївна!) Та ні! Просто прикро і бідно! І соромно! І злосно! Я розумію, що цей пост нічого не змінить, що все зло в цьому світі не подолаєш, але можливо когось змусить задуматися або швидше зреагує в такій ситуації, ніж я!"- підсумувала Ivanka Baliuk.

Публікація Ivanka Baliuk: Facebook
Публікація Ivanka Baliuk: Facebook
Публікація Ivanka Baliuk: Facebook

Публікація Ivanka Baliuk: Facebook
Публікація Ivanka Baliuk: Facebook
Публікація Ivanka Baliuk: Facebook

Також дівчина підкреслила, що це не перша ситуація з цим маршрутом і додала знімок автобуса, який зробила вже після цієї ситуації.

Публікація Ivanka Baliuk: Facebook
Публікація Ivanka Baliuk: Facebook
Публікація Ivanka Baliuk: Facebook

Нагадаємо, що у Київської маршрутки на ходу відмовили гальма: трагедію показали одним фото

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові прямо на ходу загорілася маршрутка: пасажири вибігали в паніці

Також, "Знай.uа" писав, що українець отримав пекельний "сервіс" у маршрутці за 7 гривень: двері в руках