Тренерка шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла багатотисячній аудиторії в Instagram, які міфи зустрічаються про схуднення, і чому потрібно їсти жири.

"Багатьом здається, якщо вони хочуть скинути декілька кілограм або гарненько схуднути, то потрібно обов'язково позбавлятися жиру в раціоні. Це абсолютно не так. Декілька міфів, які багато хто вважає правдою.

Вживання жирних продуктів веде до набору ваги. Ні. Безумовно, якщо регулярно їсти продукти з високим вмістом жирів у великих кількостях, то ви наберете кілька кілограмів, але відсутність міри в будь-якому випадку призведе до зайвої ваги. Але замінивши прості вуглеводи на правильні жири, можна втратити вагу, навіть якщо калорійність раціону залишиться колишньою. Жири їсти потрібно.

Марина Боржемська, фото з Instagram
Марина Боржемська, фото з Instagram

Жири не приносять користь. Жири є найважливішим компонентом раціону: вони допомагають роботі мозку, регулюють найважливіші процеси в організмі, вироблення гормонів і температуру тіла. Їх недолік позначається на зовнішності. Якщо у вас тьмяне волосся, суха шкіра і ламкі нігті, то цілком можливо, що організм отримує недостатньо жирів", - написала Боржемська.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Марина Боржемська привітала найдорожчого чоловіка у своєму житті: "Люблю тебе".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марина Боржемська видала, як розважається на вихідних: Узєлков багато втратив.

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська закохала в себе українців, поки Узєлков розважається з новою дівчиною.