Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс, яка веде шоу "Сніданок з 1+1" з Єгором Гордєєвим, поділилася з багатотисячною аудиторією цікавим постом у Facebook.

Так, 34-річна ведуча показала миле фото з синами-близнюками Тимофієм і Матвієм, а також розповіла про міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал", який відбудеться в Києві вже на вихідних.

"Друзі, днями в Києві проходить міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал". І для того, щоб не розгубитися у величезному виборі української дитячої літератури, експерти фестивалю вже підготували рекомендації по дитячим книгам. Думаю і своїм синам Тимофію та Матвію встигну придбати декілька книг на наймасштабнішому книжковому форумі країни. І собі запасусь новими книжками на літо 📚😉", - написала Шовкопляс

Раніше ми писали про те, що ведуча 1+1 показала синів-близнюків – копія мами: "Мрійте до зірок".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Слава Камінська з "НеАнгелів" після розлучення блиснула мереживами на "Сніданок з 1+1": "Slava Bogu". Співачка поспілкувалася з ведучими Єгором Гордєєвим та Нелею Шовкопляс.

Як повідомляв портал Знай.uа, Людмила Барбір показала своїх невгамовних малюків: "Там така любов!"

Також портал Знай.uа писав, що войовнича Людмила Барбір показала, як кладе на лопатки власного чоловіка. Телеведуча одружена з викладачем з айкідо Ігорем Барбіром. Подружжя виховує спільного сина Тараса.