Відомий український хореограф та зірка шоу "Танці з зірками" Євген Кот має чимало прихильників. За його життям в Instagram стежать понад 250 тисяч людей, тому він з задоволенням тішить їх новими світлини чи подробицями з життя.
Відомий танцівник досить уважно стежить за своїм здоров'ям та фізичною формою. Тому Євген Кот багато часу приділяє спорту та веде здоровий та активний спосіб життя. При цьому він активно закликає робити те саме своїх підписників в соціальній мережі Instagram.

Женя Кот, фото з instagram
Женя Кот, фото з instagram

Цього разу Євген Кот показав, що після виснажливого тренування обов'язково займається обливанням. Танцівник зняв відео, як виливає на себе кілька відер крижаної води. При цьому він зазначив, що це допомагає тримати тіло в тонусі та бути здоровим.

Женя Кот, фото з instagram
Женя Кот, фото з instagram

"Ви думали я цим вже не займаюся? Я продовжую це робити! І закликаю це робити! Спочатку тренування, а після обливання! Всім здоров'я!)", - зазначив Євген Кот.

Раніше ми повідомляли, Женя Кот з "Танців з зірками" похизувався нереальною розтяжкою дружини: Кухар є до чого прагнути

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", Женя Кот готовий повернутися в" Танці з зірками", але не тільки як учасник.

Також "Знай.uа" писав, що колишній партнер Ксенії Мішиної Євген Кот потряс оголеним тілом перед Настею Каменських.