На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського співака, зятя Народної артистки України Ніни Матвієнко і чоловіка співачки Тоні Матвієнко Арсена Мірзояна, з’явився новий допис.

Цього разу співак, який відомий також як один із українських стронгменів та любитель побігати зранку на чималі дистанції, поділився не лише знімком із пробіжки горами поблизу Яремче. Він також зареєструвався на перегони, які мають відбутися у Києві.

«Доброго ранку! Починаємо підготовку», написав у супроводі до посту Мірзоян, вочевидь, маючи на увазі підготовку до майбутнього марафону в столиці.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Судячи з даних, опублікованих співаком, за півгодини він подолав звивистою стежкою у горах п’ять з половиною кілометрів.

«Молодець!», "Моє сонечко!" схвалюють його результати читачі його сторінки.

Від фанатів не приховався той факт, що вода у місцевій річечці стала дуже каламутною.

«Це сьогодні вода така каламутна?», - дивуються підписники, і Мірзоян підтвердив, що так і є.

Раніше повідомляли, Тоня Матвієнко знову опинилася у весільній сукні, але з іншим чоловіком: Арсен Мірзоян не поруч. Що трапилося іззірковою парою українців.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, чим займається без Тоні Матвієнко: "Це було яскраво".

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян показав свою красуню: квіти у волоссі і посмішка до вух.