Маша Єфросиніна привітала Олександра Притулу з Днем народження. Відповідний пост з'явився на її офіційній соцмережі Instagram.

Відома українська телеведуча, журналістка і громадський діяч Маша Єфросиніна продовжує радувати шанувальників новими публікаціями на своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

Вчора Маша Єфросиніна привітав свого колегу Сергій Притулу з днем народження. 22 червня той святкує своє 40-річчя. Вона опублікувала знімок в соціальній мережі Instagram, на якій вона обіймає свого колегу.

З ювілеєм, мій прекрасний друг! Несися і не зупиняйся! А якщо потрібна пауза, нехай у тебе буде, з ким її прожити! Я у тебе є завжди
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники активно почали вітати українського телеведучого і політика з днем народження.

Маша! Не перестаєш надихати"; "З ювілеєм!"; "Такі красиві і талановиті люди"; "Вау, дуже класне фото"; "привітаю з днем Народження і бажаю всіх благ"
, - пишуть вони.

Нагадавши, Маша Єфросиніна і Оля Полякова з дочкою зачарували стильним виглядом: все заради Наді Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова завела Кіз і похвалилася домашнім маслом: з "королеви ночі" – у фермерки.

Також портал Знай.uа писав, що Олег Винник зізнався, чому не говорить про особисте:"першою розповіла Полякова".