Стало відомо про те, що на Закарпатті врятували туриста, який постраждав від укусу змії. Все могло закінчитися набагато плачевніше.

Про це розповіли на сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook, детально описавши ситуацію.

Сталося це ввечері понеділка, 21 червня в районі міста Плай, що в Мукачівському районі. 17-річного хлопця, який приїхав відпочити зі Львова, вкусила родина. У цей час вони у складі семи осіб прямували у бік міста Великий Верх.

Деякий час після цього хлопець продовжував слідувати за маршрутом, однак, потім самопочуття різко погіршилося, і друзі подзвонили за номером 101, щоб потерпілого транспортували.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На місце відправили фахівців гірського пошуково-рятувального відділення з села Нижні ворота. Вони швидко знайшли туристів, які рухалися в бік рятувальників, і спустили постраждалого хлопця.

Вкусила змія, фото: МВС Facebook
Вкусила змія, фото: МВС Facebook

Після цього хлопця передали лікарям, і надали першу невідкладну допомогу. Тепер його життю нічого не загрожує.

Рятувальники рекомендують відразу ж звертатися до фахівців при укусі змії, так як її отрута може виявитися отруйною, і швидко поширитися по організму.

Вкусила змія, фото: МВС Facebook
Вкусила змія, фото: МВС Facebook

Якщо раптом, поруч нікого немає, нудно промити рану проточною водою, і видавлювати звідти отруту. На місце укусу також потрібно накласти стерильну пов'язку, і якомога швидше звернутися до медиків.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв "Знай.ua", п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

"Знай.ua" писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині".