Відомого українського співака 28-річного Ivan Navi просто зі знімального майданчика забрала швидка допомога. Медики діагностували "похреснику" Скрбіна гострий апендицит.
У інтерв'ю Катерині Осадчій у програмі "Світське життя" артист розповів, що нещодавно переніс операцію.

"Протягом року десь чотири рази у мене були загострення і я думав, що це підшлункова. Тобто я там пігулками закинувся і все воно проходило. А тут реально на зйомках розумію, що мені жодні пігулки не допомагають, я приїхав і мене відразу в реанімацію забрали", - розповів артист.

Ivan Navi, скріншот із відео
Ivan Navi, скріншот із відео

Ivan Navi розповів, що все було настільки гостро й апендицит міг луснути щомиті, тому операцію потрібно було робити негайно. Проте в артиста на наступний день були зйомки, тому він попросив прооперувати його пізніше.

"Я кажу чуваки, давайте я завтра під'їду. А ви там напічкайте мене якимись знеболювальними, а я завтра приїду зробимо операцію. Вони кажуть на свій страх і ризик, але може біда статися. Відповідно я прийняв рішення лягати на операцію, це взагалі я вперше в житті мав операцію", - каже артист.

З моменту коли Ivan Navi зробили операцію він вже схуд на 10 кілограмів, адже зараз йому не можна їсти шкідливої їжі. В тому числі солодке та мучне.
Варто нагадати, що 2015 році молодий талант спробував свої сили в шоу "Співай як зірка". Саме там Івана помітив Кузьма Скрябін і запропонував хлопцеві звучне сценічне ім'я - Ivan NAVI. NAVI - це ім'я Іван англійськими літерами навпаки. Саме з того часу Кузьма є головним прикладом для артиста.

Також "Знай.uа" писав, що Осадча перетворилася на княгиню Ольгу, українці не оцінили.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще