Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік не особливо часто радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч користувачів.

Цього разу 55-річний виконавець розмістив в Insta Stories ролик, в якому подякував медперсоналу за добре пройдені пологи його молодої дружини Катерини Репяхової.

"Всім привіт. Користуючись такою нагодою, хочу сказати велике дякую пологовому будинку, особисто Ірині Владиславівні, всьому колективу. Ви найкращі, ви молодці! Люблю вас, з Богом!" - сказав на відео музикант.

Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, скріншот з Insta Stories

Як відомо, 13 червня Катерина Репяхова відзначила свій 27-й день народження, в колі сім'ї та близьких, а вже 14 числа вирушила народжувати в Київський пологовий будинок. Вночі о 2:40 малюк Михайло з'явився на світ. Віктор Павлік повідомив у соцмережі зріст і вагу хлопчика – 53 см, 3400 грам.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік пішов у відрив, поки Катя Репяхова лежить у лікарні з маленьким сином. Не минуло й кількох днів після пологів молодої дружини, а 55-річний артист вже вирушив на репецію.

Нагадаємо, Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павліком: "Я на тебе чекала, синочку". Дівчина зізналася, що ще з дитинства мріяла про сина з ім'ям Міша.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Віктора Павліка Репехова після пологів показала, як звикається зі статусом мами: "Міша їсть, і я хочу".

Також портал Знай.uа писав, що дружина Віктора Павліка Реп'яхова знову опинилася в лікарні після пологів: "Мені стало гірше". Дівчина повідомила про погіршення самопочуття.