На Українському телебаченні стартувало шоу "МастерШеф. Celebrity". Тут 72 українські зірки будуть змагатися за звання кращого кулінара. Серед них глядачі побачать акторів, музикантів, артистів, телеведучих, та багатьох інших.
У цьому сезоні шоу у кожному випуску будуть битися команди зірок. Їх будуть формувати за певним сполучним критерієм, наприклад буде битва блондинок або ж битва пар. Так цього разу під час битви брюнеток та блондинок кума Дзідзьо Оля Цибульська дала гарну пораду відомій співачці Аліні Гросу.

Аліна Гросу та Оля Полякова, скріншот із відео
Аліна Гросу та Оля Полякова, скріншот із відео

У шоу "МастерШеф. Celebrity" команда мала готувати страву, а один з учасників мав без слів показувати чи добре це чи погано. Так, готували разом Оля Полякова та Аліна Гросу, а керувала всім процесом Тетяна Решетняк ( Tayanna).

Аліна Гросу та Оля Полякова, скріншот із відео
Аліна Гросу та Оля Полякова, скріншот із відео

Оля Цибульська прокоментувала командну роботу артситок та відмітила, що Полякова брала всю роботу на себе й не давала нічого робити Аліні Гросу.

Оля Цибульська, скріншот із відео
Оля Цибульська, скріншот із відео

"Вона керувала всім процесом там на кухні й не давала бідній Аліні нічого робити. Аліночка, треба придивитися, так і в шоу-бізнесі Оля не дасть дорогу, так що треба трохи штовхатися ліктями", - зазначила Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомляли, Оля Полякова закрилася вдома через люту стихію: "бачите, що відбувається?".

Як повідомляв Знай.ua , Аліна Гросу похвалилася пікантним вбранням, але "зайшло" не всім: "не сильно роздягнена?".

Знай.ua писав, блюдо Олі Полякової довело до істерики Надю Мейхер на "МастерШеф. Селебріті": Ектор знайшов багато олії.