В Івано-Франківську місцевих жителів серед ночі з ліжок підняв різкий запах газу. Люди покинули свої квартири і вийшли на вулицю чекаючи аварійну бригаду.
Про це повідомили в пресслужбі ДСНС в Івано-Франківській області.
Так, інформація про появу різкого запаху газу на вулицях Петлюри і Коновальця, надійшла надзвичайникам в ніч на 17 червня о 00:25.
До місця події від ГУ ДСНС було направлено 23 людини особового складу, 6 одиниць техніки, мобільна оперативна група Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС, а також 15 осіб, 6 одиниць техніки служб взаємодії, а також аварійна бригада управління газового господарства.
Як повідомив диспетчер АТ "Івано-Франківськгаз", аварійна бригада перевірила місцевість і витоку природного газу не виявила.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

Додатково надійшла інформація, що в гуртожитку коледжу "Технологій і бізнесу" на вулиці Коновальця також з'явився різкий запах невідомої речовини. Персонал гуртожитку вивів усіх дітей з приміщення на перший поверх будівлі.
Як повідомив черговий лікар "швидкої допомоги", то в дитячу лікарню було госпіталізовано 8 підлітків.
Рятувальники спільно з працівниками УГГ та поліції провели обстеження зазначених будинків, сусідніх будівель та прилеглої території - осередку поширення невідомої речовини виявлено не було. Ознак горіння також не знайшли.
Вже о 02:30 запах невідомого походження став пропадати і
всі жителі в тому числі студенти гуртожитку повернулися в свої домівки.
Ще через годину невідомий запах пропав зовсім. Правоохоронні органи проводять слідчі дії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дітей розважили, машину звільнили: українські рятувальники ДСНС зачарували героїчним вчинком

Як повідомляє портал «Знай.иа» 403 боєприпаси за добу: У ДСНС розповіли, що робити при виявленні вибухівки

Також «Знай.иа " писав, що У Франківську приземлився палаючий вертоліт, рятувальники діяли оперативно: ось як треба гасити пожежу

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще