Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч досить активний на своїй сторінці в Instagram. Тут він часто ділиться зі своїми численними підписниками новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу популярний телеведучий опублікував спільне фото зі своєю колегою по ранковому шоу "Ранок з Україною" Лілією Ребрик. Анатолій Аналоточ зробив колаж одразу з трьох подібних фото та іронічно підмітив, що хороших людей має бути багато, як на цьому фото.

"Хороших людей має бути багато", - так Анатолій Анатоліч підписав опубліковану світлину з Лілією Ребрик.

Анатолій Анатоліч та Лілія Ребрик, фото з instagram
Анатолій Анатоліч та Лілія Ребрик, фото з instagram

На фото телеведучі позують на вулиці на фоні синього неба та зелених дерев. Анатолій Анатоліч одягнув стильний костюм коричневого кольору та доповни свій образ білими кедами та футболкою такого ж кольору.
Натомість Лілія Ребрик одягнула вишукану білу сукню, яка вдало підкреслила її форми. Свій образ вона доповнила стриманою зачіскою та білими туфлями на високих підборах.

Нагадаємо, ніжна Лілія Ребрик здивувала новими талантами, чоловік в захваті. Знаменитість поділилася справами, які встигла зробити за день.

Як повідомляв "Знай.uа", Анатолій Анатоліч та Лілія Ребрик у День захисту дітей допомогли маленьким українцям"попрацювати дорослими"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Знай.uа" писав, Лілія Ребрик влаштувала "розбір польотів" через сказ у травні: "Ювілей"