Українська виконавиця, переможниця пісенного конкурсу "Євробачення-2004" Руслана Лижичко поділилася з багатотисячною армією шанувальників зворушливим постом у соцмережі Instagram.

Так, 48-річна співачка показала фотографії, на яких зображений її домашній вихованець на прізвисько Чудо. Пухнастик мило посміхається і лежить на зеленій траві. У підписі до знімків Лижичко зазначила, що вона знайшла собаку в Карпатах шість років тому і "це була любов з першого погляду".

Руслана Лижичко з собакою, фото з Instagram
Руслана Лижичко з собакою, фото з Instagram

"6 років тому зародилася безмежна любов ❤️ Це була "любов з першого погляду" ☺️ Рівно 6 років тому ми знайшли в Карпатах своє Чудо 🐶 "Чудо" у всіх найкращих значеннях цього слова. Це найрозумніший і найвідданіший пес у світі. Я не уявляю свого життя без нього. Всі ці 6 років він завжди на сторожі мого доброго настрою і як ніхто інший відчуває мене. 🐕 Не бійтеся брати тварин з вулиці. Не важливо, яких порід кров тече в них! Вони завжди віддячать щирою любов'ю, на яку не всі люди здатні", - написала Руслана.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Руслана Лижичко стала грудьми за "легкі" Києва: "Я не зраджу". Співачка займається збереженням заказника "Чернечий ліс" у Київській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця Євробачення Руслана Лижичко показала неймовірну красу літніх Карпат: "Не прогав шанс..."

Також портал Знай.uа писав, що Руслана Лижичко показала, що робила з Go_a на Євробаченні та натякнула на повернення "диких танців".