Відомий український журналіст Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі часто ділиться з українцями різноманітними рецептами. Цього разу він розповів, як приготувати тушковані огірки.

Новий ролик вже був опублікований в мережі, і як зізнається сам чоловік, раніше він такого ніколи не готував, і навіть не пробував. Кухар розповів, що у нього багато кулінарних задумів, які він хотів би здійснити найближчим часом.

Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео
Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео

І тут, Костянтин Грубич згадав, що Червень-сезон молодих огірків, тому, потрібно придумати щось цікаве, щоб людям запам'яталося і хотілося повторити. Так він і знайшов рецепт тушкованих огірків.

Для приготування потрібно взяти кілограм свіжих огірків, і обчистити шкірку. Далі, нарізайте огірки кубиками. При цьому, не важливо, великими або дрібними-все залежить від вашої фантазії.

Популярні новини зараз
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео
Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео

Все що вийшло, варто додати в кип'ячену воду, і залишити на вогні ще на п'ять хвилин.

Поки це відбувається, нарізаємо солодкий перець, також кубиками, і змішайте чайну ложку борошна зі сметаною.

Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео
Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео

Перець кладемо на сковорідку, щоб він трохи присмажився, і додаємо туди огірки, які встигають за цей час приготуватися. Не варто забувати про солі, але головне не перестаратися. За бажанням, як каже кухар, можна додати спеції.

Коли суміш в сковороді буде готова, потрібно буде пересипати її в іншу тарілку, і змішати зі сметаною, яку підготували заздалегідь.

І все, страва готова. Вживати можна його як гарячим, так і злегка холодним. Костянтин Грубич зазначає, що все вийшло дуже смачно, а головне легко і швидко.

Нагадавши, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщений на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітися взимку: рятівний рецепт в мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє в зимовий вечір

Також "Знай.ua" писав, Клопотенко Спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.