Відомий український журналіст Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі часто ділиться з українцями різноманітними рецептами. Цього разу він розповів, як приготувати тушковані огірки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНовий ролик вже був опублікований в мережі, і як зізнається сам чоловік, раніше він такого ніколи не готував, і навіть не пробував. Кухар розповів, що у нього багато кулінарних задумів, які він хотів би здійснити найближчим часом.
І тут, Костянтин Грубич згадав, що Червень-сезон молодих огірків, тому, потрібно придумати щось цікаве, щоб людям запам'яталося і хотілося повторити. Так він і знайшов рецепт тушкованих огірків.
Для приготування потрібно взяти кілограм свіжих огірків, і обчистити шкірку. Далі, нарізайте огірки кубиками. При цьому, не важливо, великими або дрібними-все залежить від вашої фантазії.
Все що вийшло, варто додати в кип'ячену воду, і залишити на вогні ще на п'ять хвилин.
Поки це відбувається, нарізаємо солодкий перець, також кубиками, і змішайте чайну ложку борошна зі сметаною.
Перець кладемо на сковорідку, щоб він трохи присмажився, і додаємо туди огірки, які встигають за цей час приготуватися. Не варто забувати про солі, але головне не перестаратися. За бажанням, як каже кухар, можна додати спеції.
Коли суміш в сковороді буде готова, потрібно буде пересипати її в іншу тарілку, і змішати зі сметаною, яку підготували заздалегідь.
І все, страва готова. Вживати можна його як гарячим, так і злегка холодним. Костянтин Грубич зазначає, що все вийшло дуже смачно, а головне легко і швидко.
Нагадавши, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщений на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітися взимку: рятівний рецепт в мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє в зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, Клопотенко Спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.