Чоловік Сумської прийняв привітання від вдячного фаната. Відповідне відео з'явилося в сторіз соціальної мережі Instagram.

Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/

Як відомо вона знімається в театральній постановці" Два анекдоти на вечерю", і побудовано на двох п'єсах Чехова" Ведмідь "і"пропозиція". У ній, крім Ольги Сумської, бере участь її чоловік Віталій Борисюк, Лілія Ребрик, Олександр Вертинський. У Києві вже відбулося кілька виступів у Freedom Hall.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сьогодні Ольга Сумська опублікувала відео з Гаріком Кричевським. Він прийшов у гримерку після виступу і поцілував руку Віталію Борисюку. Учасники виступу в гримерці назвали знаменитість вдячним фанатом. Відео було підписано іронічно:"це любов".

Відзначимо, що в гримі Віталій Борисюк схожий більше на Павло Зіброва, ніж самого себе. У нього великі накладні вуса.

Вчора він разом зі своєю дружиною і розіграли сценку з вистави.