Ольга Сумська анонсувала свій виступ у театрі Києва. Відповідний пост з'явився в сторіз Instagram-сторінці знаменитості.

Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно вона опублікувала відео, на якому постала разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. Обидва були загримовані і розіграли сценку з вистави. При цьому чоловік Сумський був схожий скоріше на Зіброва, ніж на самого себе.

Після цього знаменита актриса запросила жителів Києва на театральну постановку, в якій вона сама знімається.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/

ТЕАТРАЛЬНИЙ виступ називається " Два анекдоти на вечерю "і поєднує п'єси Чехова" Ведмідь "і"пропозиції". У ній, крім Ольги Сумської та її чоловіка, бере участь Лілія Ребрик, Віталій Борисюк, Олександр Вертинський. Захід пройде в столиці в Freedom Hal о 19.00.

Відзначимо також, що нещодавно 54-річна знаменитість поділилася серією знімків, позуючи серед яскраво-жовтого поля, суцільно всіяного ріпаком. Так, артистка насолоджувалася заходом сонця і веселкою, примірявши вбрання чорного кольору з накидкою-оверсайз, доповнивши образ ніжним макіяжем з акцентом на очах.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.