У Франківську на "стометрівці" повідомили про стрілянину. Про це стало відомо з публікації на сторінці Поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

12 червня до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення про стрілянину на пішохідній частині по вулиці Незалежності. На місце події відразу ж відправився наряд патрульних.

По прибуттю поліцейські виявили 26-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. Як виявилося він і викликав правоохоронців.

Чоловік повідомив, що група невідомих напала на нього і побила. При цьому один з учасників конфлікту дістав пістолет, погрожував їм перед потерпілим і втік.

Після цього поліцейські приступили до патрулювання прилеглих територій з метою виявлення порушників.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Через деякий час правоохоронцям вдалося виявити групу осіб, які можливо були учасниками конфлікту. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, медиків та представників ювенальної превенції.

Про причини виникнення конфлікту між чоловіком і групою осіб інформації не повідомляли.

В даний момент правоохоронці з'ясовують всі обставини події.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, що любитель нічних клубів розстріляв двох поліцейських з вікна хрущовки: був під...

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві влаштували розбірки через паркування, сцени з трилера увійшли в чат: "Час вийшов"

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві сусідська війна переросла в різанину - "Ох і опудало!"