Популярний український співак Павло Зібров має чималу армію прихильників. До того ж він і домі продовжує тішити їх новими хітами чи відеороботами. Окрім цього Зібров активно ділиться зі своїми підписниками новими світлинами чи подробицями з життя у своєму Instagram.
Цього разу Павло Зібров поділився стильним фото з фотосесії. На цій світлині артист позує сидячи на стільчику та трохи дивлячись униз. Для фотосесії Зібров обрав дуже стильний, але стриманий образ. Він одягнув чорний костюм та доповнив все це білою сорочкою та стильним взуттям.

Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва

"І цим все сказано. Щиро вдячний @larysa.shatalova за мистецтво бачити нове, за цікавий досвід та нового я. Був радий бути в руках справжнього професійного художника. Всі інші світлини, не менш стильні та цікаві - незабаром в стрічці🙌🏼", - написав Павло Зібров.

Користувачам мережі прийшлася до душі нова фотосесія Народного артиста і вони прийнялися залишати для нього десятки компліментів у коментарях.

"Вам дуже личить цей образ😍😍😍", "Ви легенда!))) фото крутезне!)", "Неперевершений😍", "Та ви так тай Поплавського перезiркуете😉", "Дуже гарно!", "Нереально 🔥🔥🔥😍😍😍", "Прекрасно😍😍😍😍😍", "Краш😍", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше повідомляли, Михайло Поплавський пригостився вареником гарячої студентки: "Аж слинки побігли".

Як повідомляв Знай.uа, бабуся з TikTok показала сільське життя українців без прикрас: лайфхаки для городу і будинку.

Знай.uа писав, Настя Каменських довела? Потап надів гамівну сорочку.