Відома українська артситка Аліна Паш має досить широку аудиторію прихильників. Тому вона часто ділиться з ними в Instagram новими світлинами, творчими здобутками чи просто цікавими моментами з життя.
Цього разу у Міжнародний День захисту дітей Аліна Паш показала своє дитяче фото та розповіла трохи про своє дитинство. Зірка зізналася, що її дитинство було щасливим, адже вона мала все що хотіла. При цьому батьки завжди намагалися перетворити її безтурботні дитячі дні на маленькі та великі свята.

Аліна Паш, скріншот з відео
Аліна Паш, скріншот з відео


"На фото потішна Паш. Дівча пишається і радіє своїй сукні із білими комірцями і квіточці посередині, туфелькам білим, торту "кучерявий Іванко" і Мамі із Татом і Ба, які перетворювали мої дні на маленькі й великі свята 🤍 Нич не було страшно, бо мені часто говорили, що Я все можу", - написала Аліна Паш.

Аліна Паш, фото з instagram
Аліна Паш, фото з instagram

При цьому співачка зазначила, що вона й зараз є потішним дитям, яке тепер перетворює на маленькі й великі свята дні довкола себе й рідних.

"Нині День Захисту Дітей, перший день літа і моя потішна усмішка летить й до Тебе, той чи та, хто дивиться 😀 Обніманскі!", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще