Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка незабаром стане мамою хлопчика Михайла, має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

26-річна дівчина часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком. Цього разу Катерина розмістила милу фотографію, зроблену в Києві. У кадрі дружина Павліка позує у світлій кофті в синю смужку та бежевих брюках.

У підписі до знімку Катерина розповіла, що в День захисту дітей, 1 червня, її зірковий чоловік презентує пісню і мультфільм, присвячені їхньому маленькому сину, який вже в цьому місяці з'явиться на світ.

"Вже завтра, 1 червня, о 12:00 на YouTube каналі вийде пісня і мультик, яку мій коханий чоловік присвятив нашому Мишкові. Нехай кожне слово з цієї світлої пісеньки збудеться. Нехай її люблять і дітки Мишка, наші онуки і вона житиме з покоління в покоління. Нехай вона полюбиться і вам ❤️ Вже завтра. Дуже буду чекати на ваші реакції 🙏🏻❤️", - написала Репяхова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше ми писав про те, що вагітна дружина Віктора Павліка готується до важливої події: залишилися лічені дні.

Нагадаємо, Катерина Репяхова потрапила в лікарню після відпочинку: "Можу народити в будь-який момент".

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати застукали Віктора Павліка в незручний момент: засоромився як школяр.

Також портал Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павліка запанікувала перед пологами.