Учасники популярного гурту "Антитіла" на чолі з лідером Тарасом Тополею, закликали українців подорожувати рідною країною.
Відповідний пост вони розмістили на офіційній сторінці гурту у соцмережі Instagram.
Так, учасники гурті "Антитіла" завітали до мальовничого села Мигія, що на Миколаївщині та були вражені його красою. Після цього артисти закликали подорожувати Україною, адже тут є все, що потрібно туристу.

Гурт "Антитіла", фото з instagram
Гурт "Антитіла", фото з instagram

"Закликаємо: МАНДРУЙТЕ УКРАЇНОЮ! Нам пощастило – в нашій українській природі закладені найкращі фільтри 😉 І ще дуже багато нерозвіданих та недооцінених місць! Завітали в Мигію. Наступного разу на річкові пороги і рафтинг! ", "- сказано у повідомленні.

Також учасники гурту опублікували спільне фото на фоні гірського озера. На фото видно, що музиканти не можуть стримати емоцій від побаченого, тому дуже щиро посміхаються.

Раніше повідомляли, воїни, які пройшли крізь вогонь під Дебальцевим, навчили новобранців рятувати поранених.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові з'явилася власна диспетчерська вежа Донецького аеропорту - "Це легенда…".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знай.uа писав, українцям показали ангелів-хранителів легендарних кіборгів: "Хтось повинен робити чорну роботу".