У Франківську чоловік ромської національності побив медика швидкої допомоги. Про це повідомила український політик Людмила Денисова на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За інформацією Людмили Денисової, жителі ромського поселення у Франківську викликали швидку допомогу. Чоловік, який скоїв виклик вийшов до медиків у стані алкогольного сп'яніння і у нього зав'язався конфлікт з лікарем.

В результаті конфлікту чоловік вдарив медика. У поліції повідомили, що лікар отримала легкі тілесні ушкодження.

На місце події прибули співробітники патрульної поліції. Вони затримали нападника і доставили його у відділення поліції. За даним фактом відкрито кримінальну справу за ч.1 ст. 125 КПК України (умисне нанесення легких ушкоджень). В даний момент поліцейські ведуть досудове розслідування для з'ясування всіх обставин події.

У зв'язку з цим Людмила Денісова звернулася до глави Нацполіції України з проханням провести неупереджене розслідування і притягнути до відповідальності всіх винних у події.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того політик звернулася до представників ЗМІ з проханням не розпалювати ворожість до ромської громади.

Публікація Людмили Денисової: Facebook
Публікація Людмили Денисової: Facebook
Публікація Людмили Денисової: Facebook

Нагадаємо, що у Києві побили підлітка на очах у перехожих: "Слухали музику в колонках"

Як повідомляв портал "Знай.uа", клієнт Приватбанку нарвався на "гопників" і отримав на себе підставний кредит

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові поліцейського спіймали на ганебному занятті: "Боровся за статистику"