Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно 32-річний виконавець опублікував нову фотографію в соцмережі, на якій він позує на тлі металевої цистерни. У підписі до знімку Дантес зізнався, що останнім часом стає сентиментальним.

"Чим більше втомлююся, тим більше сентиментальним стаю. Пісня в плейлисті збігається з погодою за вікном - відразу кидає в меланхолію. Саундтрек з титаніка, перед очима Роуз на двері - сльози всередину. Собака перебігає дорогу на пішохідному переході - розчулення і танення від розуму цієї тварини. А може це все гормони і весна))) Шо думаєте?)" - написав співак.

Володимир Дантес, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес назвав своє джерело натхнення, це не Надя Дорофєєва. Співак опублікував на своїй сторінці в соцмережі свіжі фотографії, зроблені на вулиці в Києві.

Нагадаємо, Володимир Дантес підтримав волохатих жінок: "У дівчаток теж ростуть вуса". Чоловік Наді Дорофєєвої звернув увагу на серйозну проблему.

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва розсміялася над відвертим зізнанням Володимира Дантеса: "Бридкі люди".

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес видав, де в Україні найгостинніші люди: пригощають їжею і наливками.